Uutuus nyt ennakkomyynnissä: Sielunsiskot Ruusu-patsulivesi

HiuksilleKasvoilleSopo Sielunsiskojen Ruusu-PatsuliveVartalolle

Kuinka jännittävää! Sopon ensimmäinen suihkutettava tuote on nyt ennakkomyynnissä. Olemme testailleet tätä useamman kuukauden ajan, ja aivan rakastuneita tuotteeseen! Suihkutamme tätä hiuksille, kasvoille, vartalolle ja kotona huoneilmaan... Koko maailmamme on tällä hetkellä kovin ruusuista - mystiikalla höystettynä. Mystiikkaa elämäämme tuo mikäs muukaan kuin Patsuli. Saammeko esitellä uuden tuotteemme:

SIELUNSISKOJEN RUUSU-PATSULIVESI

Lumoava tuoksu ja raikas olo! Sielunsiskojen Ruusu-Patsulivettä voit suihkuttaa kasvoille, hiuksiin ja vartalolle. Se jättää jälkeensä ihanan mystisen, aidon tuoksun. Sopii myös huoneilman raikastajaksi.

Tämäkin Sopo-tuote on sekä suunniteltu että valmistettu Suomessa - vain aidoista ja 'puhtaista' raaka-aineista. Se on pakattu kierrätettävään lasipulloon.

Nyt sinulla on mahdollisuus ostaa ennakkoon Sielunsiskojen Ruusu-Patsulivettä (100ml) ensimmäisestä erästä, minkä arvioitu saapumisaika on huhti-toukokuun 2021 aikana. *Rajoitettu määrä*

Ainesosat: Ruusuvesi*, retiisijuuriuute (leuconostoc/radish root ferment filtrate), patsulin eteerinen öljy*, solubilisaattori (luonnollinen)

*= Luomu

0 kommenttia

Jätä kommentti