Meistä

Maria ja Reino Nordinin luonnollisen kauneuden ylistys 

Kaikki tarvittava löytyy luonnosta

Ihosi ansaitsee parasta. Sopon tuotteet on suunniteltu niille, jotka eivät halua tehdä kompromisseja ihonsa hyvinvoinnin suhteen. Äiti ja yrittäjä Maria Nordin on tehnyt unelmastaan totta ja tuonut markkinoille tuotteita, jotka ovat sekä ekologisia että tehokkaita.

Luonto on antanut meille kaiken tarvittavan. Sopo on sitoutunut hyödyntämään näitä luonnon lahjoja tuotteissaan, jotta sinä voit nauttia ylellisyydestä jokaisena päivänä.

Aidot palasaippuat - ylellisyyttä jokaiseen päivääsi

Monikäyttöiset palasaippuamme ovat käsityönä valmistettuja ja säilöntäaineettomia. Ne eivät ainoastaan puhdista, vaan myös hemmottelevat ihoasi ja tuovat siihen luonnollista hehkua.

Kaikki kosmetiikkatuotteemme noudattavat täysin samoja periaatteita! 

 Maria ja Reino Nordin

Marian ja Sopon tarina

Maria Nordin, Sopon perustaja, koki tarpeen aidolle palasaippualle ilman turhia lisäaineita. Hän halusi tuotteita, jotka ovat yhtä aitoja kuin luonto itse. Vuonna 2017, kyllästyneenä nestemäisiin pesuaineisiin ja niiden sisältämiin kemikaaleihin, Maria päätti tuoda markkinoille oman, aidon palasaippuan.

Vuosia sitten Maria oli tunnettu hänen erityisherkkyydestään kaikkia kemikaaleja kohtaan, josta mm. Helsingin Sanomat, sekä Ilta-Sanomat ovat kirjoittaneet.

Sopo oli syntynyt. Maria ei halunnut tehdä kompromisseja ihosi hyvinvoinnin suhteen, ja tämä ajatus ohjaa Sopoa edelleen.

Marian isoisoäiti teki saippuaa jo vuosisata sitten, joten innostus aitoon palasaippuaa kohtaan on luissa ja ytimissä! Tätä kunnioittaakseen Maria suunnitteli hänen isoisoäitinsä reseptiä mukaillen Isoäidin ruusuisen palasaippuan.

Täysin suomalaisessa omistuksessa

Sopo on ylpeästi suomalainen yritys, jonka takana vaikuttavat Maria ja Reino Nordin. Maria, terveysvaikuttaja ja Free to Heal® -menetelmän luoja, ja Reino, tunnettu näyttelijä ja muusikko, yhdistävät voimansa tarjotakseen sinulle parasta luonnollista kauneudenhoitoa.

Sopo tekee valintoja, jotka tukevat pienten lasten äitien sosioekonomista asemaa. Jokainen tuote on suunniteltu ja pakattu rakkaudella, ja jokainen design on pienen tytön äidin käsialaa.