Metsän Kulta Aito Palasaippua – sulfaatiton palashampoo rasvoittuvalle ja hilseilevälle hiuspohjalle

Sopo Aito Palasaippua

Suosittu palasaippua, jossa on ihana tuoksu.

Metsän Kulta Palasaippua miltei huumaa tuoksullaan, raikkaan metsäisten aromien helliessä aisteja – tämä palashampoo on valmistettu ilman keinotekoisia tuoksuja, sulfaatteja, säilöntäaineita ja muita kemikaaleja.

Rasvoittuvalle ja hilseilevälle hiuspohjalle suunniteltu palashampoo puhdistaa tehokkaasti, mutta hellävaraisesti – pesevien raaka-aineiden lisäksi Metsän Kulta sisältää laadukkaita, luomulaatuisia, hiuspohjaa hoitavia luonnonöljyjä.

Metsän Kulta Aito Palasaippuan tehoraaka-aineet:

❤️ Kuusenpihka (Picea Abies Wood Extract)

Kuusenpihka on Metsän Kulta Palasaippuan tähtiraaka-aine – suomalaisessa metsässä kasvaneesta kuudesta kestävästi kerätty pihka on ominaisuuksiltaan kultaakin kallisarvoisempaa. Kuusenpihkaa on käytetty jo vuosisatojen ajan erinäisten ihovaurioiden hoitoon – palovammoihin, haavoihin, ihottumaan sekä muihin pienempiin ihoärsytyksiin. Kuusenpihka on antibakteerinen ja stimuloi ihon uusiutumista hartsihappojen ja lignaanien avulla.

🛑 HUOM: Sisältämänsä pihkan takia Metsän Kulta Palasaippua EI SOVI HARTSIALLERGISILLE.

❤️Hampunsiemenöljy (Cannabis Sativa Seed Oil)

Hampunsiemenet ovat pullollaan ravitsevia ja suojaavia rasvahappoja – sekä sisältävät myös harvinaista tasapainottavaa gammalinoleenihappoa (GLA). Hampunsiemenöljy onkin kuin ihoa hoivaava laastari nestemäisessä, luonnollisessa muodossa. Hampunsiemenöljy auttaa laskemaan ihon tulehdustilaa ja rauhoittaa ärtynyttä hiuspohjaa. Moni psoriaatikko, ekseemaan, atopiaan tai akneen ja rasvoittuvaan ihoon taipuvainen liputtaakin hampunsiemenöljyn puolesta.

❤️Risiiniöljy (Ricinus Communis Seed Oil)

Risiiniöljy tunnetaan muunmuassa hiustenkasvua stimuloivista vaikutuksistaan – mutta risiiniöljyllä on huippuvaikutuksia myös hiuspohjan tasapainoon: öljyn rasvahapot paitsi kosteuttavat tehokkaasti, myös suojaavat ihoa haitallisilta mikrobeilta.

❤️ Teepuuöljy (Melaleuca Alternifolia Leaf Oil)

Teepuuöljy on toinen Metsän Kulta Palasaippuan tähtiraaka-aineista. Teepuuöljyllä on antiseptinen, antibakteerinen sekä anti-inflammatorinen vaikutus. Teepuuöljy rauhoittaa ärtynyttä ihoa – ja onkin täten loistava apu akne- ja rasvoittuvalle iholle. Palashampoona Metsän Kulta toimii kuin nakutettu niin kuivan ja hilseilevän kuin rasvoittuvankin hiuspohjan hoitotuotteeksi.

❤️Seetriöljy (Cedrus Atlantica Wood Oil)

Vahvasta jättiläspuusta uutettu seetriöljy puhdistaa hellävaraisesti ja lievittää tehokkaasti sekä ärsytystä että kutinaa. Rauhoittava seetriöljy palauttaa kuivan hiuspohjan tasapainon – unohtamatta koko hermostoa hellivää tuoksua!

❤️ Auringonkukkaöljy (Helianthus Annuus Seed Oil)

Auringonkukkaöljy kosteuttaa ihoa ja hiuspohjaa – sen rasvahapot palauttavat luonnollisen hiuspohjan kosteustasapainon, jättäen hiuksiin kevyen tunteen ja ilmavuuden.

❤️ Rosmariiniöljy (Rosmarinus officinalis leaf extract)

Rosmariiniöljy tehostaa ihon luonnollista verenkiertoa sekä tasapainottaa rasvoittuvaa ihoa. Palashampoona käytettynä Metsän Kulta stimuloi myös hiuspohjaa ja täten hiusten luonnollista hyvinvointia ja kasvua.

Vegaaninen, luomu ja ympäristöystävällinen hilseshampoo

Palasaippua ja palashampoo on viisas valinta – nestemäinen pesuaine/shampoo voi sisältää jopa 70% vettä. Miksi siis kantaa mukanaan, saatika maksaa ylimääräisestä vedestä muovipullossa?

Luomuraaka-aineista valmistettu vegaaninen Metsän Kulta Palasaippua ja palashampoo sisältää tehokkaat raaka-aineet ja upean koostumuksen kompaktissa Suomessa valmistetussa pahvikotelossa – ja on paitsi ekologinen, myös raaka-aineiltaan rikkaampi nestemäiseen hilseshampooseen verrattuna.

Palasaippua ja -shampoo on myös reissaajan ystävä, sillä se sujahtaa kätevästi matkaan mukaan! Matkalla Sopo palasaippua tai -shampoota voi kuljettaa esimerkiksi kauniissa luomupuuvillaisessa pussissa.

Metsän Kulta Aito Palasaippuan käyttö

Palashampoo saattaa alkuun aiheuttaa ihmetystä; miten palashampoo toimii ja miten sitä käytetään? Metsän Kulta Aito Palasaippua on sulfaatiton. Metsän Kulta Aito Palasaippua muodostaa ihanan täyteläisen, kermaisen vaahdon– alla ohjeet palashampoon käyttöön:

1. Kostuta pala, hiukset ja hiuspohja huolellisesti.

2. Hiero saippuaa suoraan hiuksiin ja hiuspohjaan.

3. Vaahdota shampoo huolellisesti sormenpäillä ja anna vaikuttaa muutama minuutti.

4. Huuhtele hiukset ja hiuspohja lämpimällä vedellä. Mikäli hiukset ovat likaisemmat tai sisältävät tuotejäämiä, voit tehdä tuplapesun eli toistaa edelliset vaiheet.

Metsän Kulta Aito Palasaippuan säilytys:

Palasaippuaa kannattaa säilyttää hyvin vettä läpäisevällä alustalla, kuten luffa saippua-alustalla – se pidentää saippuan käyttöikää. Aito palasaippua on itsessään huono kasvualusta mikrobeille, joten siitä ei tarvitse olla huolissaan. Magneettinen saippuateline on yksi parhaista tavoista säilyttää palasaippua, siinä saippua kuivuu nopeasti viemättä tilaa lavuaarin reunalta.

Täältä löydät lisäksi parhaat vinkit palasaippuan ja palashampoon säilytykseen!

0 kommenttia

Jätä kommentti