Marian kuulumiset Tuomaan Markkinoilta

Tuomaan Markkinoiden Tunnelmaa ja Top 5 Tuotteet

Maria Nordin Tuomaan Markkinat 

Hei Sopon ystävä!

Täällä Maria, ja täytyy sanoa, että Tuomaan Markkinoilla on ollut aivan uskomaton tunnelma! Viikonloppu on ollut täynnä eloa ja teitä, ihanat asiakkaamme on käynyt lukuisia moikkaamassa. Kiitos, kun olet tulleet juttelemaan ja tutustumaan – teidän kanssanne on aina niin ihanaa!

Mutta hei, markkinat eivät ole vielä ohi! Olemme vielä ensi viikon perjantaihin, 22. päivä joulukuuta klo 20:00 asti paikalla ja vasta sen jälkeen suuntaamme joulun viettoon. Joten, jos et ole vielä ehtinyt käymään, nyt on viimeiset hetket hankkia ne parhaat joululahjat Sopolta! 

 

Tiedän, että monet teistä rakastavat kuulla, mitkä tuotteet ovat olleet erityisen suosittuja, haluan jakaa teille Tuomaan Markkinoiden top 5 myydyimmät tuotteet: 

 

  1. Mustikkainen Metsäbiomi Voidepala – Tämä ihana voidepala on ollut ehdoton hitti! Sen luonnolliset ainesosat ja mustikan terveyshyödyt ovat ihastuttaneet monia.

  2.  Metsäbiomi Palasaippua Clean Dirt – Tämä palasaippua ei ole vain tehokas, vaan myös hellävarainen iholle. Sen suosio kertoo paljon sen laadusta.

  3. Huuli- ja Poskipuna Metsäbiomilla – Tämä monikäyttöinen tuote on ollut todellinen löytö monille asiakkaillemme. Se tuo luonnollista hehkua ja on täydellinen jokaiseen meikkipussiin.

  4. Kauneusöljy – Tämä tuote on todellinen kauneuden eliksiiri! Sen ravitsevat öljyt ja metsäbiomi ovat ihonhoidon salainen ase!

  5. Metsäbiomivoide peltirasiassa – Tämä voide ei vain hoitaa ihoa, vaan sen kaunis pakkaus on myös ilo silmälle.

Ja huomaatko! Metsäbiomi on se juttu! Kaikki top 5 tuotteemme sisältää sitä.

Jos et pääse henkilökohtaisesti paikan päälle, muistathan, että voit silti tilata tuotteitamme verkkokaupastamme. Pakettien toimituksissa voi olla viivästyksiä jouluruuhkien vuoksi.

Mutta älä huoli, meillä on ratkaisu pukin konttiin: Sopon lahjakortti! Se on aina upea lahjaidea ja sen saaja voi itse valita valikoimastamme, mitä haluaa. Lahjakortti on helppo ja nopea tapa antaa lahja, joka miellyttää varmasti!

Toivotan teille kaikille ihanaa joulunodotusta ja toivottavasti näemme vielä markkinoilla!

Rakkaudella,
Maria 

0 kommenttia

Jätä kommentti