Mustikkainen Metsäbiomi Voidepala – metsän taikaa iholle

HajusteetonHumus ExtractMetsäbiomiMetsän TaikaaReconnecting NatureVegaaninenVoidepala

Kuvittele vehreä metsä, jonka tuoksusta tunnistaa raaka-aineiden rikkauden – ilmassa makean kostea mustikanvarpujen tuoksu…Sopo Mustikkainen Metsäbiomi Voidepala sisältää suomalaisen tutkijaryhmän kehittämää Reconnecting Nature™ -uutetta, joka tuo tämän metsän taian ihollesi, metsän mikrobistoa mimikoiden. Metsäbiomi voidepala voi tutkitusti tasapainottaa immuunijärjestelmää – ja hoitaa ihoa antioksidanttipitoisten ainesosien voimin.

Taikaraaka-aineena Reconnecting Nature™ -uutteen lisäksi Metsäbiomi sisältää mustikkaöljyä, jolla on tunnetusti ihoa eheyttävä ja elvyttävä vaikutus. Shea- ja kaakaovoi yhdessä muiden laadukkaiden luomuöljyjen kera palauttavat ihon tasapainon, suojaten sitä vapailta radikaaleilta – Metsäbiomi toimiikin oivana immuniteetin lisätukena urbaaniin nykypäivään.

Hajusteeton, kemikaaliton, vegaaninen ja luomu kosmetiikka – kosteusvoidepala hellyyttä pullollaan

Metsäbiomi Voidepala sopii kaikenikäisille vauvasta vaariin, kaikille ihotyypeille sekä erityisen hyvin kuivalle, herkälle, atooppiselle ja ärtyneelle iholle. Tieteellisesti tutkitun Reconnecting Nature™ -uutteen on todettu laskevan ihon tulehdusmarkkereita – Metsäbiomi lievittää nopeasti ja tehokkaasti ihon punoitusta, allergista ihottumaa ja onkin huippuapu esimerkiksi hyttysten ja muiden hyönteisten pistoksiin ja puremiin.

Luomuraaka-aineiden hoitoteho on taattu ja herkimmätkin voivat huokaista helpotuksesta – voidepala on vegaaninen ja valmistettu ilman synteettisiä hajusteita, kemikaaleja ja säilöntäaineita.

Metsäbiomi Voidepalan käyttö:

Voit käyttää voidepalaa perinteisen kosteusvoiteen tavoin päivittäin. Metsäbiomi voidepala sopii erinomaisesti myös kuiville limakalvoille tai rohtuneille huulille. Suosittelemme käyttämään Metsäbiomia säännöllisesti, sillä voidepalan ainesosat vaikuttavat positiivisesti myös suoliston hyvinvointiin.

Nappaa Metsäbiomi rasiastaan, hiero palaa hellästi puhtaalle iholle ja nauti!

Alla olevalla videolla Maria kertoo käytöstä!

 

Metsäbiomi voidepalan hoitavat ainesosat luomuraaka-aineista:

  • Sheavoi (Butyrospermum parkii butter)

  • Kaakaovoi (Theobroma cacao seed butter)

  • Reconnecting Nature™ -metsäbiomiuute (Humus extract)

  • Mustikkaöljy (Vaccinium myrtillus seed oil)

  • Puolukansiemenöljy (Vaccinium vitis-ideaea seed oil)

  • Rosmariiniöljy (Rosmarinus officinalis leaf extract)

  • Auringonkukkaöljy (Helianthus annuus seed oil)

❤️Shea eli karitevoi (Butyrospermum parkii butter)

Sheavoi on kuin ihoa hellivä halaus – ja on ollut jo vuosituhansia afrikkalaisten käyttämä terveen ihon salaisuus. Sheavoi sisältää suuren pitoisuuden tärkeitä rasvahappoja ja vitamiineja, joilla on myös anti-inflammatorinen eli tulehdusta estävä, parantava ja rauhoittava vaikutus. Sheavoi sopiikin siis erityisen hyvin kuivalle, herkälle ja atooppiselle iholle.

❤️Kaakaovoi (Theobroma cacao seed butter)

Kaakaovoi niin ikään sisältää korkean pitoisuuden hyviä rasvahappoja – nämä antioksidanttiset rasvahapot ravitsevat ihoa ja lisäävät sen elastisuutta. Syväkosteuttava kaakaovoi onkin loistava raaka-aine estämään ja hoitamaan ihon raskaus- eli venymisarpia.

❤️ Reconnecting Nature™ -metsäbiomiuute (Humus extract)

Reconnecting Nature™ -metsämikrobiuute on uniikki suomalaisten tutkijoiden innovaatio, joka sisältää ainutlaatuisen ja rikkaan mikrobikannan metsän eri hyvälaatuisista bakteereista. Metsämikrobiuute eheyttää ihoa, palauttaen sen luonnollisen tasapainon ja vähentäen ihon punoitusta sekä ärtyneisyyttä. Lisäksi uute palauttaa ihon kimmoisuutta, elvyttäen kollageenin tuotantoa.

❤️ Mustikkaöljy (Vaccinium myrtillus seed oil)

Mustikkaöljy on antioksidanttinen, ihoa pehmentävä ja kosteuttava raaka-aine. Silkkinen mustikkaöljy suojaa ihoa tehokkaasti vapailta radikaaleilta ja estää myös täten ihon ennenaikaista vanhenemista.

❤️ Puolukansiemenöljy (Vaccinium vitis-ideaea seed oil)

Puolukansiemenöljy on samean ihon täsmäase – se heleyttää ja kirkastaa ihoa tehokkaasti. Puolukansiemenöljy on loistava raaka-aine estämään ja hoitamaan maksaläiskiä sekä muita lievempiä ihon pigmenttimuutoksia. Lisäksi puolukansiemenöljy elvyttää ihoa, hidastaen ihon ennenaikaista vanhenemista.

❤️ Rosmariiniöljy (Rosmarinus officinalis leaf extract)

Rosmariiniöljyllä on tehokas antibakteerinen ja anti-inflammatorinen vaikutus – lisäksi rosmariiniöljy tehostaa luonnollista verenkiertoa ja tasapainottaa ihon talineritystä. Rosmariiniöljy onkin täten akneen ja epäpuhtauksiin taipuvan ihon omaavan pelastus. 

❤️ Auringonkukkaöljy (Helianthus annuus seed oil)

Auringonkukkaöljy on kevyt, ihoa kosteuttava raaka-aine – sen pehmeät rasvahapot rauhoittavat ja palauttavat ihon luonnollisen kosteustasapainon.

Miten voidepalaa kannattaa säilyttää?

Kosteusvoidepala haastaa ekologisuudessaan perinteiset muoviin pakatut kosteusvoiteet – voidepala on pakattu kierrätyspahviin ja muovittomaan paperikääreeseen. Mustikkainen Metsäbiomi Voidepala sujahtaa mainiosti myös reissuun.

Olitpa kotona tai matkalla, Metsäbiomi Voidepala säilyy parhaiten huoneenlämmössä tai hieman viileämmässä – sille suunnitellussa säilytysrasiassa. Sopo säilytysrasia on valmistettu kevyestä, hengittävästä bambusta. Antibakteerinen bambu suojaa voidepalaa sekä kosteudelta että kuumuudelta ja Suomessa suunniteltu rasia on myös ilo silmälle!

Saat nyt verkkokaupastamme huippuduon edulliseen kombohintaan: Metsäbiomi Voidepala + Sopo säilytysrasia yhteensä 45,90 €!

0 kommenttia

Jätä kommentti