Mikä on Yoni-muna ja mihin sitä käytetään?

Maria NordinSopo vinkitYoni muna

Sanalla YONI on monta merkitystä, ja se tarkoittaa Sanskriitiksi kohtua, vulvaa, vaginaa, synnyinpaikkaa, lähdettä, alkupaikkaa, kevättä, kotia... Tässä tapauksessa Yoni on kananmunan muotoinen esine, joka asetetaan emättimeen.

Sanalla YONI on monta merkitystä. Sanskriitiksi Yoni tarkoittaa kohtua, vulvaa, vaginaa, synnyinpaikkaa, lähdettä, alkupaikkaa, kevättä, kotia... Tässä tapauksessa Yoni on kananmunan muotoinen esine, joka asetetaan emättimeen.
Uskomusten mukaan Yoni-munat toimivat ikäänkuin femiinisen voiman työkaluina: Niiden sanotaan auttavan vapauttamaan pakkautuneita traumoja ja puhdistamaan kehon energioita, lisäämään seksuaalista energiaa ja yhdistämään meidät femiiniseen, elämää luovaan energiaan.
Fysikaalisesta näkökulmasta, sanotaan että Yoni-munat vahvistavat ja rentouttavat lantionpohjan lihaksia, mikä tukee emättimen, kohtudun ja peräsuolen hyvinvointia.

Hyvinvoivat lantionpohjan lihakset on yhdistetty:

  • intensiivisempään orgasmiin

  • vahvempaan sisäiseen tukeen yhdynnän aikana

  • intokinenssin oireiden vähentymiseen

  • kohdun prolapsin riskin vähentämiseen tai sen hoitamiseen

  • vuotoriskin vähentämiseen ja parantumiseen alatiesynnytyksen jälkeen

Sanotaan myös, että yhteys omaan feminiinienergiaan voi tasapainoittaa hormoneita ja helpottaa PMS-oireita.

SOPO Yoni-munat valmistetaan eettisesti Suomessa

"Olen itse vannonut Yoni-munien nimeen jo vuosikaudet. Minulla on ollut tähän asti ulkomaalaisista kristalleista, kuten ruusukvartsista ja jadekivestä, tehtyjä Yoni-munia, koska en ole löytänyt markkinoilta suomalaista vastinetta. Kristallien eettisyyttä on kuitenkin hankala mahdoton selvittää. Asia häiritsi minua kovin, joten aloin selvittämään josko Suomesta löytyisi sopiva materiaali ja valmistaja Yoni-munien tekoon. Prosessissa minulle merkitsivät ensisijaisesti eettisyys, kotimaisuus ja se, että valmistajan kanssa energiat kohtaavat. Kyseessä on minulle henkilökohtaisesti pyhä esine, joka kuvastaa jotain paljon suurempaa, joten koin että annan tälle idealle aikaa ja annan universumin johdattaa minut oikean Yoni-munavalmistajan luokse.
Tiet veivät viehättävään Fiskarsiin ja materiaaliksi valikoitui käsinpuhallettu lasi." kertoo Sopon founder, Maria Nordin.

Yoni-munien käyttö

Sopo Yoni-muna asetetaan emättimen sisälle meditaation, kiitollisuusharjoituksen tai rituaalin aikana. (Meditaatio feminiinin tasapainoitukseen sekä ehdotus rituaaliksi, valmistuu toukokuun lopulla 2021. Yoni-munien ennakkotilaajat saavat lunastaa meditaation ja rituaaliehdotuksen maksutta henkilökohtaisella promokoodilla meditaatioiden valmistuttua.)
  • Yoni-munan puhdistetaan ennen ja jälkeen käytön luonnollisella pesuaineella, esimerkiksi Sopo-saippualla ja lämpimällä vedellä.

  • Säilytä ja vaali Yoni-munaasi kauniisti, kanavoiden siihen hyvää energiaa. Mikäli Yonisi tippuu lattialle, tarkasta ettei siihen ole tullut säröjä

  • Yoni-munien käytön voi myös yhdistää osaksi rituaaleja, meditaatiota tai vaikka aamurutiineja.

  • Yoni-munia voi käyttää myös 'amulettien' tapaan positiivisen energian välineinä.

Disclaimer:

Emme esitä terveysväittämiä Yoni-muniin liittyen. Tässä artikkelissa kerrotut asiat liittyvät yleisiin uskomuksiin, sekä omakohtaisiin käyttökokemuksiin Yoni-muniin liittyen. Niille ei ole tieteellisiä perusteluita.

0 kommenttia

Jätä kommentti