Palasaippuan säilytys - Nerokas kierrätysvinkki pidentää palasaippuan ikää

Sopo Aito PalasaippuaSopo vinkit

Palasaippuan säilytysvinkit

Aidon Palasaippuan oikeaoppinen säilytys on todella tärkeää, jos haluat saada kaiken irti saippuastasi. Monilla huonot kokemukset palasaippuasta johtuvat siitä, että käytössä ei ole ollut aito palasaippua tai että palasaippua on säilytetty väärin. Silloin käyttökokemus voi olla huono ja saippua valuu kirjaimellisesti hukkaan pesuveden mukana.

Oikein säilytetty palasaippua kestää jopa puolet pidempään, kuin väärin säilytetty saippua. Tässä kirjoituksessa jaamme nerokkaan vinkin, joka ei maksa mitään, ja joka pidentää saippuan elinikää huomattavasti.

Miten palasaippua säilytetään?

Tärkeintä on, että palasaippua ei jää lillumaan veteen ja että palasaippua pääsee kuivumaan käyttökertojen välillä. Palasaippuaa voi säilyttää alustalla, josta vesi pääsee valumaan pois. Tälläisia vaihtoehtoja ovat esimerkiksi puiset, keraamiset tai luffasta valmistetut saippua-alustaat sekä magneettinen palasaippuateline. Täältä voit tutustua erilaisiin palasaippuan säilytysratkaisuihin.

Jos et malta odottaa näiden saapumista postitse, voit kokeilla seuraavaksi esiteltävää vaihtoehtoa, joka ei maksa mitään ja johon kaikilla on materiaalit. 

Pullonkorkki palasaippuan pohjassa saa palasaippuan riittämään pidempään

Tämä vinkki on erinomainen esimerkiksi Clean Dirt -saippualle, joka on aito afrikkalainen mustasaippua. Mustasaippua sisältää muita aitoja palasaippuoita enemmän luonnollista ihoa kosteuttavaa glyseriiniä, joka tekee saippuasta pehmeää ja joustavaa.

Koostumuksen takia Clean Dirt -saippua pehmenee, jos se jää lillumaan veteen. Tämä ei kuitenkaan vaikuta saippuan ominaisuuksiin. Jos kuitenkin haluat, että saippua kestää pidempään ja on riittoisampaa, kannattaa kokeilla tätä kikkaa.

 VINKKI
  1. Ota Clean Dirt -saippua ja paina sen pohjaan tavallinen kruunukorkki

  2. Säilytä saippuaa lavuaarin laidalla pullonkorkin päällä

(Jos sinulla on puinen tiskipöytä, säilytä saippua kruunukorkin päällä lautasella)

Kruunukorkki saa aikaan sen, että saippua on muutaman millin irti alustasta ja kuivuu nopeammin käyttökertojen välissä.  

Muita hyviä tapoja säilyttää aitoa palasaippuaa 

Luffa on luonnon pesusienikurkusta valmistettu saippua-alusta. Luffaa voi käyttää myös kuorivana pesusienenä. 

Puinen saippua-alusta on tyylikäs ja sopii suomalaiseen sisustukseen. Puisessa saippua-alustassa on urat jotka vievät pesuveden pois saippuan alta. 

Magneettinen saippua-teline on saippuan säilytyksen Rolls Royce. Siinä saippua kuivuu erinomaisesti. Saippuaa on miellyttävä ja hauska käyttää. Tämä on ehdoton suosikki!

Magneettisen palasaippuatelineen voi tehdä myös itse tällä ohjeella.

0 kommenttia

Jätä kommentti