Kosteuttava palasaippua – Clean Dirt Metsäbiomi saippua pesee kehosi & tukee immuunipuolustustasi

kosteuttava clean dirt palasaippua kehon hoitoon

Metsäbiomi Palasaippua Clean Dirt on yksi suosituimmista palasaippuoistamme, eikä syyttä. Tämä saippua on edistyksellinen sen ainutlaatuisten ainesosien ja niiden terveysvaikutuksien ansiosta. Tämä innovatiivinen saippua yhdistää nimittäin hygienian ja terveydelle tärkeät mikrobiomit ennen näkemättömällä tavalla.

Tarvitsemme saippuaa pestäksemme bakteerit pois ja pitääksemme huolta henkilökohtaisesta hygieniasta, mutta kuitenkin haluamme säilyttää hyvät mikrobit kehossamme. Sillä ne, toisin kuin bakteerit, tukevat immuunipuolustusjärjestelmäämme.

Monet saippuat pesevät iholta hyvät mikrobit kaiken muun mukana, mutta Clean Dirt sisältää mikrobeja, jolloin se auttaa niitä myös säilymään iholla. 

Voisi sanoa yksinkertaistetusti, että mitä monipuolisempi mikrobiomi ihmisen kehossa on, sen parempi vastustuskyky. Metsäbiomi Palasaippua tukee tätä tasapainoa kehossamme, sillä jokaisella saippuan käyttökerralla saa positiivisen altistuksen hyville mikrobeille.


Afrikkalainen mustasaippua

Hyvien metsämikrobien lisäksi Metsäbiomi Palasaippua Clean Dirt, sisältää afrikkalaista mustasaippuaa. Afrikkalainen mustasaippua on Afrikassa perinteisesti käsin valmistettava ja käytettävä saippua, joka koostuu erilaisista luonnollisista ja antioksidantteja sisältävistä ainesosista. Clean Dirtin mustasaippua sisältää kookosöljyä ja kaakaon kuoren tuhkaa. Tuhka puhdistaa ihon hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Tätä saippuaa voi käyttää myös ihon kuorintaan, joka poistaa kuolleet ihosolut. Mustasaippua on antibakteerinen, joten se on erittäin hygieeninen palasaippua.

afrikkalainen mustasaippua clean dirt

Glyseriini auttaa säilyttämään ihon luonnollisen kosteuden

Metsäbiomi Palasaippua sisältää runsaasti glyseriiniä. Glyseriini tulee kasviöljyistä ja tässä tapauksessa kookosöljystä. Siinä on neutraali pH-pitoisuus ja se on ihollesi hellävarainen. Monet saippuat vaikuttavat ihosi luonnolliseen kosteustasapainoon kuivattaen ihoa, mutta korkea glyseriini pitoisuus Metsäbiomi Palasaippuassa pitää huolen siitä, että ihosi oma luonnollinen kosteus säilyy, silti antaen ihosi hengittää.

Näiden edellä mainittujen ainesosien ansiosta, tämä saippua auttaa monissa iho-ongelmissa. Voit käyttää sitä hoitamaan aknea, ihottumia, psoriasista ja kuivaa sekä punoittavaa ihoa. Metsäbiomi Palasaippua sisältää mustasaippuan ja glyseriinin ansiosta myös ikääntymistä hidastavia ominaisuuksia. Se siloittaa juonteita ja ryppyjä kasvoilta. Se toimii myös erinomaisena meikinpoistoaineena, sillä se ei kuivata ihoa.


Kuivan ihon luottotuote 

Clean Dirt Metsäbiomi Palasaippua on erityisen hyvä herkälle ja kuivalle iholle. Se on luonnollinen kosteuttaja, joka auttaa pitämään ihon kosteana, sillä se auttaa ihoa imemään kosteutta itseensä ilmasta. Antibakteeristen ja mikrobeja sisältävän ominaisuutensa vuoksi, se tukee ihon luonnollista terveyttä ainutlaatuisella tavalla.

Clean Dirt saippua sopii koko vartalon ja myös hiusten pesuun. Voit käyttää sitä shampoon tapaan vaahdottaen saippuaa hiuksiisi. Saat saippuasta kätevästi myös kasvojenpuhdistus- tai meikinpoistoainetta sipaisemalla saippuaa vanulappuun ja puhaltamalla vanuläpin läpi. Saat saippuasta muodostumaan tällä tavalla pehmeää vaahtoa, jonka avulla voit puhdistaa meikit hellästi iholtasi.

Oikeanlainen säilytystapa pidentää saippuan käyttöikää

Korkean glyseriinipitoisuuden vuoksi tätä saippuaa on tärkeää säilyttää niin, että se pääsee kuivumaan käyttökertojen välillä. Saippua itsessään sisältää jo niin paljon kosteutta, että se voi helposti menettää muotonsa ja ”sulaa”, jos sitä säilyttää liian kosteana. Parhaiten säilytät sitä Sopon omassa Magneettisessa Saippuatelineessä, jolloin varmistat, että saippua kestää käytössä pitkään. Se on hyvin riittoisa, sillä vain pieni määrä riittää käytössä. Joten oikein säilytettynä sen käyttöikä on pitkä.

palasaippuateline seinään kiinnitettävä ja metsäbiomi palasaippua setti sopo

 

Metsäbiomi Palasaippua on ainutlaatuinen saippua, joka on saanut valtavasti hyvää palautetta. Moni kehuu sen auttavan ihottumaan mitä mikään muu ei ole saanut lähtemään. Erityisen hyvin tämä sopii kuivalle iholle, mitä muut pesuaineet helposti kuivattavat. Käytä Metsäbiomi Palasaippuaa erityisesti talviaikaan, jolloin iho kuivuu pakkasessa muutenkin herkemmin. Hanki oma ainutlaatuinen Clean Dirt palasaippua Soposoapista ja kokeile miten metsän hyvä mikrobiomi ja perinteinen mustasaippua edistävät ihosi hyvinvointia.

0 comments

Leave a comment