Sopo-saippuateline nyt nettikaupassa!

Sopo Aito PalasaippuaSopo Saippuateline

Meiltä on jo pitkään kyselty, josko saataisiin SOPO-saippuoille sopivat saippuatelineet kauppaan?

Toinen yleinen kysymys on, että onko perinteisille saippua-alustoille vaihtoehtoa? Tässä postauksessa seuraa vastaus kysymyksiisi. Voit tehdä hygieenisen ja hauskan saippuatelineen itse tästä postauksista löytyvillä Maria Nordinin ohjeilla, tai tilata sen valmiina kaupastamme.

Sopo-saippuateline kiinnitetään sen mukana tulevalla tarralla seinään. Saippuaan kiinnitetään pullonkorkkia muistuttava metallikappale, ja itse telineessä on magneetti, jolla saippua kiinnittyy telineeseen. Saippua mahtuu pyörimään 360 astetta telineessä. Kätevää!

Sopo-saippuateline kiinnitetään sen mukana tulevalla tarralla seinään. Saippuaan kiinnitetään pullonkorkkia muistuttava metallikappale, ja itse telineessä on magneetti, jolla saippua kiinnittyy telineeseen. Saippua mahtuu pyörimään 360 astetta telineessä. Kätevää!

Maria on jo vuosikaudet käyttänyt aitoa palasaippuaa ainoana pesuaineenaan hiuksiin, kasvoille, kehoon ja siivoukseen. Toisia huolettaa aidon palasaippuan "hygieenisyys", ja toiset taas eivät vaan tykkää säilyttää palasaippuaa tavallisella alustalla.

Sopo- palasaippuateline on erinomainen vaihtoehto sinulle, joka haluat pitää saippuasi siistinnäköisenä.

Sopo-palasaippuatelineen avulla saippua ei oikeastaan ole kosketuksessa minkään pinnan kanssa; Sopo-saippuateline kiinnitetään sen mukana tulevalla tarralla seinään. Saippuaan kiinnitetään pullonkorkkia muistuttava metallikappale, ja itse telineessä on magneetti, jolla saippua kiinnittyy telineeseen. Saippua mahtuu pyörimään 360 astetta telineessä. Kätevää!

Telineen voi asentaa keittiössä vaikka lavuaarin yläpuolelle, ja sipaista tiskiharjalla saippuaa tiskauksen yhteydessä. Kylpyhuoneessa telineitä (sekä saippuoita) voisi ideaalitilanteessa olla vaikkapa kaksi kappaletta; toinen teline positioituna suihkun luokse, ja toinen taas lähelle lavuaaria. Saippuoita voisi näin olla esimerkiksi yksi kasvoille ja yksi vartalolle/hiusten pesuun. Myös käsipesua varten tarkoitettua saippuaa on miellyttävää säilyttää Sopo-palasaippuatelineessä.

Telineen mukana tulee kiinniketarra, magneetti sekä saippuaan painettava metallipala. Toimi näin:

Valitse mieleinen pinta, mihin haluat telineen liimattavan

Puhdista pinta huolellisesti ja varmista, että se on kuiva ennen telineen liimaamista.

Avaa SOPO-saippua paketista ja iske siihen kiinni pullonkorkkia muistuttava metallikappale (tämän voi muuten korvata halutessaan myöhemmin myös perinteisellä kruunukorkilla!)

Voilá - valmista tuli!

Haluatko sittenkin rakentaa telineen itse? Näin onnistut Maria Nordinin ohjeilla:

Saippuamagneetin voi valmistaa itse helposti kulmaraudasta, voimakkaasta magneetista ja pullon kruunukorkista. Kiinnitykseen voi käyttää kaksipuoleista teippiä tai propattavia ruuveja.

Tarvikkeet:

-kulmarauta, esim 75 x 75 mm

-voimakas magneetti, halkaisija 20 mm

-kruunukorkki

-kaksipuoleista teippiä tai ruuvit ja proppuja

-ohut naula

-vasara

–aito palasaippua

Kaikki tarvikkeet kruunukorkkia lukuun ottamatta löytyvät rautakaupasta. Kiinnitä magneetti kulmaraudan toiseen sisäpintaan. Varo! Voimakas magneetti nappaa kiinni todella nopeasti ja kovaa. Kiinnitä kulmaraudan toiseen ulkopintaan pala kaksipuoleista teippiä ja paina se kiinni seinään sopivalle korkeudelle käsienpesualtaan ylle.

Tee ohuella naulalla reikä tavallisen kruunukorkin keskelle. Valitse tietenkin kylpyhuoneen sävyihin sopiva kaunis kruunukorkki. Paina magneetti hitaasti peukaloilla keskelle palasaippuaa.

Teline on valmis!

0 kommenttia

Jätä kommentti