Näin käytät luonnonsienitamponia - kokemuksia kuukautissienistä

KuukautissuojatLuonnonsienitamponitMaria Nordin

Kokemuksia kuukautissienistä

Oon käyttänyt 12 vuotta vain kestokuukautissuojia tietoisen vuotamisen rinnalla. Nyt ensimmäistä kertaa kokeilussa oli ekologinen, käsin 200 vuotta vanhalla metodilla merestä kestävästi kerätty luonnonsieni.

Olin käyttänyt ensimmäiset 12 vuotta vain kestokuukautissuojia tietoisen vuotamisen rinnalla. Ensimmäistä kertaa kokeilin ekologista, käsin 200 vuotta vanhalla metodilla merestä kestävästi kerätty luonnonsientä muutama vuosi takaperin!

Kuukautiset oli ihanat! Kuukautissieniä on tosi helppo käyttää: kostutettu, pehmeä sieni laitetaan sisälle. Ja kun huokoinen sieni on imenyt itsensä täyteen kuukautisverta, sieni otetaan pois ja huuhdotaan, jonka jälkeen se on taas käyttövalmis.

Maria Nordinin kokemuksia kuukautissienistä

Kuukautissienten käyttö on ollut vahva kokemus. Se lisää kehon tuntemusta ja yhteyttä kaikkeuteen. On todella ihana tuntea yhteys luontoon, kasvikuntaan, mereen ja tietää, että luonnossa on vastaukset kaikkiin tarpeisiimme.

Sieni on pehmeä, se mukautuu kehon muotoihin. Jokainen sieni on ainutlaatuinen yksilö ja niitä voi turvallisesti leikata itselle sopiviksi. Yhtä sientä voi käyttää useita kuukausia. 

Mistä kuukautissieniä voi ostaa?

Rakastuin tuotteeseen niin paljon, että minun oli aivan pakko tilata myös meille Sopolle omia <3 

Sopon sivuilta löydät meidän omat ihanat Aallottaren kuukautissienet

Käy lukemassa sivuilta ihmisten ihania käyttökokemuksia!

Löydät sienet täältä.

ps. käy myös lukemassa artikkelini Mikä auttaa PMS oireisiin? täältä

0 kommenttia

Jätä kommentti