Poseidon- ekologiset luonnonsienitamponit saapuivat Sopo-kauppaan suoraan Kalymnokselta!

KuukautissuojatLuonnonsienitamponit

Poseidonin luonnonsienitamponit ovat maailmankuuluja ja huippusuosittuja heidän keskuudessaan, jotka etsivät eettisempiä vaihtoehtoja kuukautissuojalle. Luonnon merisienetsisältävät synnynnäisiä entsyymejä ja mineraaleja, mitkä auttavat estämään hajujen, homeen ja tiettyjen bakteerien syntymistä. Luonnonsienet ovat myös hypoallergisia koska ne prosessoidaan aina luonnollisesti, eivätkä ne sisällä keinotekoisia ainesosia, kemikaaleja tai toksiineja. Koska ne ovat äärimmäisen pehmeitä ja joustavia, ne eivät aiheuta ihoärsytystä.

Laadukkaat Poseidon-luonnonsienitamponit ovat peräisin tarunomaiselta Kalymnos-saarelta, mikä on tunnettu "sieni-saarena". Poseidon-sienien takana on paikallinen perheyritys, joka on operoinut jo yli seitsemänkymmenen vuoden ajan.

Välimeren luonnonsienet ovat maailman laadukkaimpia, ja muistuttavat hunajakennoa sekä hienointa silkkiä. Niitä keräillään vain kerran vuodessa, rajoitettu määrä. Luonnonsienet keräillään eettisesti käsin, 30-50 metrin syvyydessä avomerellä. Näiden sienten käsityönä tehty kalastus ja prosessointi ovat vaativia, 100% kestävän kehityksen mukaisia prosesseja. Näitä prosesseja on harjoitettu jo yli kahden vuosisadan ajan.

Jokainen sieni on läpikäynyt kolmen asteen laatukontrollin ennen saapumista nettikauppaamme.

Luonnonsienitamponit ovat pitkäkestoisia ja erinomainen vaihtoehto kertakäyttöisille kuukautissuojille tai kuukautiskupeille.

Tästä luonnonsienitamponiostoksille.

0 kommenttia

Jätä kommentti