Metsäbiomi Voidepala kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tueksi

KasvoilleVartalolle

Olen jo vuosia puhunut monipuolisen mikrobiomin merkityksestä terveydelle. On kiistaton tosiasia, että voimme sitä paremmin, mitä enemmän meillä on kontakteja erilaisiin mikrobeihin. Tiedetään, että lapsen aivojen, ajattelun ja tunnetaitojen normaali kehitys hyötyy siitä, että lapsi on kosketuksissa erilaisten mikrobien kanssa. Lapsi on rakennettu luonnostaan sellaiseksi, että se tutkii maailmaa kaikilla aisteillaan, se koskettelee ja maistelee ympäristöään, jotta se pääsisi kosketuksiin kaikkien mahdollisten ympäristön mikrobien kanssa

Ongelma on, että nykyiset olosuhteemme ovat kaukana luonnonmukaisesta. Nykyaikainen asuinympäristö ei tarjoa immuunijärjestelmälle tarpeeksi monipuolista kattausta. Hygieniahypoteesi on teoria, joka esittää että vähäinen kosketus luontoon onkin yksi syy monille yhteiskuntamme vaivoille, kuten allergioille, iho-ongelmille ja immuunijärestelmän häiriöille. (https://www.uutescientific.com/biodiversity-hypothesis)

Kiinnostuin heti kun kuulin, että suomalainen tutkijaryhmä on kehittänyt Reconnecting Nature™ - uutteen, joka sisältää metsän mikrobistoa. Tutkijaryhmä on havainnut, että uutteen päivittäinen käyttö stimuloi immuunijärjestelmää ja että päivittäinen käyttö rikastutti tutkimukseen osallistuneiden suoliston sekä ihon mikrobiomia.

Olen nyt kehittänyt Sopo Metsäbiomi-voidepalan, joka sisältää Reconnecting Nature™-uutetta sekä mustikkaöljyä.

Säilöntäaineet häiritsevät mikrobiomia, joten minulle on ensiarvoisen tärkeää, että Sopo-tuotteet ovat säilöntäaineettomia. Lisäksi ympäristön kannalta pidän tärkeänä, että Sopot on pakattu ilman muovia. Voidepala on tuote, jota käytetään korvaamaan perinteiset muoviin pakatut kosteusvoiteet, jotka sisältävät myös säilöntäaineita.

Voidepalan käyttö on helppoa! Voidepalaa voi käyttää esimerkiksi käsienpesun tai kylvyn jälkeen hieromalla sitä kevyesti iholle. Voidepal säilyy pahvirasiassa tai sen voi asentaa myös kätevästi Sopo-telineeseen. 

Luomulaatuisesta rasvasta valmistettu Metsäbiomi-pala sisältää myös kotimasista mustikkaöljyä. Sopo Mustikkainen Metsäbiomi Voidepala on hajusteeton ja valmistettu Suomessa. Se tulee ennakkomyyntiin Sopo-nettikauppaan ma-iltana 12.04.2021 klo. 21:00. Ensimmäinen erä valmistuu toukokuun aikana, ja lähetetään silloin ennakkotilauksen tehneille.

Rakkaudella, 

Maria Nordin

Founder / Soposoap

Lähteet: https://www.uutescientific.com/biodiversity-hypothesis

0 kommenttia

Jätä kommentti